Саопштења

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке у Сокобањи, на јучерашњој седници , једногласно је донео одлуку да предложи Александра Вучића за председника странке на предстојећој седници Скупштине странке, која је заказана за 27. новембар.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне стране Сокобања на челу са председником ОО СНС Сокобања Владимиром Миловановићем најоштрије осуђује напад на децу и породицу председника Републике Србије Александра Вучића и тим поводом издаје следеће саопштење:

Сестра Савић није била ангажована у ковид амбуланти

Општински одбор СНС у Сокобањи је на данашњој конференцији за новинаре оштро реаговао на информације објављене на ТВ Нова о случају једне медицинске сестре из Сокобање, оценивши такво информисање као нетачно, непрофесионално и тенденциозно.

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске Напредне Странке у Сокобањи најоштрије осуђује вандалско понашање мање група насилних појединаца чији је једини циљ деструкција и урушавање државног поретка и власти која је легитимно изабрана на недавним изборима.

На увреде ћемо одговорити резултатима

Председник ОО СНС у Сокобањи Владимир Миловановић се, на јучерашњој конференцији за новинаре, обратио грађанима поводом саопштења за јавност ОО Демократске странке које је објављено на нашем порталу.

У години на измаку изванредни резултати на свим пољима

На јуче одржаној конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке Исидор Крстић, председник општине Сокобања, рекао је да је година која је на измаку била једна од најуспешнијих и да су током ње у Општини Сокобања постинути изванредни резултати на свим пољима.

Почела исплата једнократне новчане помоћи за сокобањске пензионере са најнижим примањима

Владимир Миловановић, председник Опшинског одбора Српске напредне странке на данас одржаној конференцији за новинаре, обавестио је јавност да је почела исплата једнократне новчане помоћи за пензионере са подручја Општине Сокобања, чија примања не прелазе 18.500 динара.

Саопштење за јавност

ПОЧИЊУ РАДОВИ НА БИОСКОПУ „МОРАВИЦА” И У УЛИЦАМА СВЕТОЗАРА МАРКОВИЋА, ОМЛАДИНСКОЈ, МИЋЕ ПАНИЋА,БАЊИЧКОЈ И БРАНКА ЂУРИЋА

Председник ОО СНС Сокобања Владимир Миловановић доставио је нашој редакцији саопштење за јавност у коме стоји:

Општина Сокобања има велику подршку Владе Републике Србије и надлежних министарстава

‒ Општина Сокобања је успешно спровела четири тендера у октобру и почетком новембра месеца – рекао је Исидор Крстић заменик председника ОО СНС и председник општине Сокобања, на почетку конференције за новинаре, која је одржана у просторијама странке.

 

Pages