Саопштења

САОПШТЕЊЕ ОО СНС СОКОБАЊА

Поводом најновијих претњи смрћу упућених председнику Републике Србије Александру Вучићу, Општински одбор Српске напредне странке Сокобања, на челу са председником Владимиром Миловановићем, најоштрије осуђује позиве на насиље и атентат вешањем, који су послати као порука са протеста "Србија против насиља",

САОПШТЕЊЕ ОО СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ СОКОБАЊА

Општински одбор Српске напредне странке Сокобања најоштрије осуђује претње смрћу упућене председнику Александру Вучићу, премијерки Ани Брнабић и Српској напредној странци од стране Бојана Пајтића и социолога Јове Бакића емитоване на тајкунској телевизији који гостујући на истој настављају да шире мржњу и исказују н

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

У тренуцима кад наша држава тугује због стравичних догађаја који су нас задесили, представници опозиције организују протесте "против насиља", а опште познато је да су представници опозиције својим поступцима и делима безброј пута показали насилничко понашање и иницирали исто.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Данас када Србија уједињено ћути и тугује за изгубљеним младим животима, опозиција опет показује своје право лице, лице зла, немилосрдно газећи сећања на невине жртве позивајући на некакве скупове у циљу протеста и сопствене промоције.

Општински одбор Српске напредне странке Сокобања најоштрије осуђује најновије претње Александру Вучићу

Општински одбор Српске напредне странке Сокобања најоштрије осуђује најновије претње Александру Вучићу од стране Драгана Видаковића који је без имало стида и срама пожелео смрт председника. Позив на убиство представља антидржавни чин и атак на личну безбедност председника државе.

СРБИЈА НЕ ЗАБОРАВЉА!

Ваздушни напади НАТО снага на тадашњу СРЈ, почели су на данашњи дан пре 24 године. Цела наша Србија је пуних 78 дана и ноћи, од 24. марта до 10. јуна 1999. године била мета за разарање и убијање од стране НАТО-а.

САОПШТЕЊЕ ОО СНС СОКОБАЊА

Општински одбор Српске напредне странке Сокобања најоштрије осуђује најновије претње Александру Вучићу од стране лажних патриота који желе да Србији нанесу штету.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС СОКОБАЊА

Општински одбор Српске напредне странке Сокобања на челу са председником Владимиром Миловановићем најоштрије осуђује претње убиством упућене председнику државе Александру Вучићу на данашњем скупу лажних патриота и представника бившег режима испред Председништва који су показали да је њихова једина политика изазивањ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Сокобања чврсто стоји уз свог председника и верује у идеологију, исправност и визију његове политике.

Pages