Вести

Чланство у Европској унији приоритетни циљ Србије

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са шефом Делегације Европске уније амбасадором Семом Фабрицијем, са којим је разговарао о кључним краткорочним и дугорочним приоритетним радњама у вези са владавином права и демократским управљањем.

Реконструкција грејања у ПУ „Буцко”

Министарство правде Републике Србије расписало је Јавни конкурс за доделу средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења са циљем избора субјекта чији ће пројекат Комисија за спровођење овог конкурса предложити Влади ради доделе средстава прикупљених по поменутом основу.

Гостовање председника Општине Сокобања у емисији "Србија онлајн" ТВ КЦН

Председник Општине Сокобања Миодраг Николић, био је гост 13.04.2021.год. у емисији "Србија онлине" ТВ КЦН и говорио о туристичким потенцијалима, лепотама, инвестицијама и будућим плановима за развој општине Сокобања "зеленог срца" Србије!

Председник ОО СНС-а у Сокобањи Владимир Миловановић: Претње Председнику морају бити најоштрије осуђење

Председник Општинског одбора Српске напредне странке у Сокобањи Владимир Миловановић поводом упућене претње смрћу председнику Републике Србије Александру Вучићу, преко друштвених мрежа, обратио се локалним медијима доставивши писмено саопштење.

Остварили смо историјски успех

Председник ОО СНС у Сокобањи, Владимир Миловановић рекао је да је резултат који је остварила листа „Александар Вучић – За нашу децу” показатељ да се у предходних четири године радило квалитетно и да су грађани то знали да награде.

Саопштење за јавност председника ОО СНС Сокобања

Овим путем желим да истакнем да се у пропагандном материјалу Општинског одбора Српске напредне странке Сокобања, поред осталих догађаја и достигнућа постигнутих у претходне четири године, у ком периоду је на власти Српска напредна странка, нашла и фотографија направљена за време трајања показног тренинга са децом из

Безбедност грађана на првом месту

Општински одбор Српске напредне странке данас је одржао конференцију за новинаре на којој је било речи о раду Комисије за безбедност у саобраћају Општине Сокобања, односно колико је до сада локална власт уложила средстава и колико планира да уложи у наредној години, када је у питању безбедност грађана.

Pages