Вести

МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА , Одржани у селу Читлук, 17.10.2021.године

МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА , Одржани у селу Читлук, 17.10.2021.године у општини Сокобања Организовани за села: Раденковац, Ново Село, Језеро, Николинац, Блендија, Дуго Поље, Врело, Сесалац, Милушинац, Богдинац, Левовик и Церовица

Државна секретарка Министарства за бригу о породици и демографију посетила Сокобању

Државна секретарка Министарства за бригу о породици и демографију Милка Миловановић Минић са својим сарадницима у оквиру обиласка, источне Србије посетила је данас Сокобању.

Хвала на свему што чиниш за промоцију Србије

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са прослављеним холивудским глумцем Џонијем Депом и представницима Jерволино студија "(Iervolino Studios)", који бораве у Београду поводом промоције анимираног серијала произведеног у Републици Србији за глобалну дистрибуцију "Puffins Imposs

Хркаловић ухапшена на основу доказа

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је бивша државна секретарка Диана Хркаловић ухапшена, како му је рекао министар са којим се чуо, на основу доказа које данас поседују надлежни органи везано за чувено убивство на шинама Властимира Милошевића.

Чуваћемо мир, али ако нападну мораћемо да заштитимо народ

Чуваћемо мир и стабилност, готово по сваку цену, али ако не будемо имали излаза, ако нас нападну, буду убијали људе, као што су данас замало учинили, мораћемо да заштитимо наш народ, поручио је данас после подне у Kраљеву, обраћајући се припадницима жандармерије председник Србије Александар Вучић.

Изборна седница скупштине Спортског савеза општине Сокобања

Изборна седница скупштине Спортског савеза општине Сокобања одржана је јуче у малој сали општине Сокобања. На седници је био присутан 21 делегат. Већином гласова за председника Спортског савеза општине Сокобања изабран је Александар Фабијан који је на тој функцији заменио Стевана Манића досадашњег председника.

Pages