Вести

Општина Сокобања помаже у санирању штета од непогода

Временске непогоде током протеклог викенда у виду обилних падавина, односно велике количине кише и града, изазвале су приличну штету у сокобањској општини. Оштећени су путеви и кровови кућа у многим селима.

Американци донирају КТ-скенер болници на Озрену

Председник општине Сокобања Миодраг Николић потписао је Меморандум о разумевању са начелником Канцеларије за сарадњу у области одбране при Амбасади САД у Београду Кортнијем Центорем, која ће болници на Озрену донирати скенер.

Сокобањи прва награда за транспарентност и учешће јавности у раду локалне самоуправе

Министарство државне управе и локалне самоуправе и Стална конференција градова и општина прогласили су општину Сокобања најбољом у категорији „Транспарентност и учешће јавности у раду локалне самоуправе” за пример добре праксе под називом „План развоја општине Сокобања 2022 - 2030“.

Уређење водотока реке Моравице

Данас је одржан први радни састанак председника општине Сокобања Миодрага Николића, његовог заменика Владимир Миловановића и њиховог тима за послове комасације са директором Управе за пољопривредно земљиште, која је у саставу Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије, Бранком Лакићем, као

Владимир Миловановић једногласно изабран за председника ОО СНС Сокобања

Владимир Миловановић, заменик председника општине Сокобања, на јуче одржаној изборној скупштини Општинског одбора Српске напредне странке Сокобања, једногласно је поново изабран за председника Општинског одбора ове странке у Сокобањи.

Тродневна жалост у Србији

Поводом трагедије која се догодила 3. маја 2023. године у Београду, када је живот изгубило осморо ученика и припадник обезбеђења ОШ „Владислав Рибникар” на Врачару, Влада Републике Србије прогласила је тродневну жалост која ће трајати од петка, 5. маја до недеље, 7. маја 2023.

Усвојене одлуке о стипендирању ученика и студената са територије општине Сокобања

На јуче одржаној, 38. Седници Скупштине општине Сокобања, одборници су у оквиру прве тачке дневног реда једногласно усвојили извештај о раду Председника општине Сокобања и Општинског већа општине Сокобања за 2022. годину.

Суфинансирање уградње соларних панела на породичним кућама у Сокобањи

У оквиру пројекта „Субвенција изградње соларних панела и прикључивање на систем електродистрибуцијеˮ, као дела националног Програма енергетске санације у домаћинствима, који је почео прошле а настављен ове године, јуче је потписан тројни уговор између општине, извођача радова и клијената.

Pages