13 година напретка, срећан рођендан!

Председник ОО Српске напредне странке у Сокобањи Владимир Миловановић честитао је свим члановима и симпатизерима 13 рођендан странке.
-Драги напредњаци честитам вам 13 рођендан. Сведоци сте са каквим смо се проблемима и препрекама сусретали током ових година и увек смо из свега излазили као победници још јачи и бројнији. Ништа се није променило ни данас, у времену када бележимо најбоље резултате у историји Србије. Иста ситуација је и нашој Сокобањи, резултат на последњим изборима говори томе у прилог и за то сте ви заслужни. И поред ових резултата, у кризи проузрокованој пандемијом Ковид 19 и када је цела Европа на коленима сусрећемо се са најподлијим медијским нападима смишљањем разних афера, нападима на породице највиших функционера странке и подметачинама најгоре врсте. Притисак који наш председник Александар Вучић свакодневно носи на својим леђима даје нам снаге и мотива да будемо још бољи и јачи у наредном периоду. Живела Српска напредна странка! Живела Србија-
На данашњи дан 2008. године настала је Српска напредна странка и њен први председник био је Томислав Николић. Од 2012. године на чело странке је Александар Вучић и од тог периода па до данас постаје једна од највећих политичких странака у Србији од увођења вишестраначког система. Данас странка броји преко 750 хиљада чланова.

ОО СНС Сокобања