Вести

Многи туристи и мештани Нову годину дочекали на тргу у центру Сокобање

Колико је туриста посетило Зелено срце Србије за време новогодишњих празника сазнаћемо у току наредних дана, али оно што смо сви могли приметити је да је Сокобања била препуна туриста претходних дана. Мештани и туристи ове године су након скоро три деценије имали прилику да Нову годину дочекају на тргу у самом центру Сокобање, што су многи и искористили. Општина Сокобања се са својим организацијама и јавним предузећима ове године заиста потрудила да туристе дочека и организује им што бољи провод и то за све генерације.

Последњег дана старе године, у центру Сокобање, туристи и мештани су могли да се госте и уз вола на ражњу, и тако дочекају и сам новогодишњи програм на тргу који је према речима Далиборке Стевановић, директорке Културног центра Сокобања протекао у знаку локалне продукције и стваралаштва, коју они као установа културе подржавају и унапређују..

− Дочек Нове године је био сјајан и ми као организатори смо веома задовољни. Дочекали смо Нову годину како доликује у великом стилу. Програм је почео наступом ди-џеја Милана Бабића који је пуштао електронску музику и то нам је било загревање. Након тога наступио је локални Ексклузив бенд, а у поноћ трубачи „Барка” и ватромет − рекла је Стевановић.

Извор: СОКОпрес