Вести

Посета потпредседнице странке Зоране Михајловић

Потпредседница СНС проф. др Зорана Михајловић данас је посетила Сокобању. На штанду се обратила грађанима и рекла да у Сокобањи Демократска странка за 20 година, колико је на власти, није успела да реши проблем депоније нити снабдевања водом, нити да изгради обилазницу, и истакла да је у Војводини, где су демократе на власти, просечна плата нижа него у централној Србији, као и да је и у Сокобањи плата нижа него у централној Србији.

Зорана Михаловић је позвала становнике Сокобање да подрже листу СНС и председника странке Александра Вучића.

"Желимо да се у Сокобањи живи много боље, исто онако као у централној Србији", поручила је потпредседница СНС-а. 

"Као што Влада Србије не оставаља ниједан град и крај заборављеним тако и наша странака и листа никада неће заборавити ниједан део Србије. Заједно можемо много више да урадимо за Сокобању.

Уједињени можемо да победимо локалну власт у Сокобањи и покажемо да и ту може боље да се живи, да се направи обилазница и водовод, као и да се уклони депонија. "Неким је требало 20 година само да причају, а ми ћемо то да урадимо у наредних неколио година.

Сокобања ће добити своју обилазницу", казала је Михајовићева.

Током обиласка Сокобање грађани су захвалили на испуњеном обећању владе да ће реконструисати прилазни пут Специјалној болници Озрен и за село Језеро, што је и урађено у 2015.