Вести

Председник ОО СНС-а у Сокобањи Владимир Миловановић: Претње Председнику морају бити најоштрије осуђење

Председник Општинског одбора Српске напредне странке у Сокобањи Владимир Миловановић поводом упућене претње смрћу председнику Републике Србије Александру Вучићу, преко друштвених мрежа, обратио се локалним медијима доставивши писмено саопштење.

Миловановић у њему најоштрије осуђује ове претње и изности став да јавне претње смрћу упућене Председнику Републике, или било ком грађанину РС, морају бити најоштрије осуђене, јер је недопустиво да у једној демократски уређеној држави угрожавање нечије сигурности и живота прође некажњено.

Он се обратио и политичким неистомишљеницима са поруком да немају разлог да своје незадовољство исказују злоупотребом Уставом загарантованог права слободе говора, а нарочито не позивом да се проблеми решавају насиљем и упућивањем претњи Председнику републике.

Први човек напредњака у Сокобањи је у потпуности подржао акцију Безбедносно информативне агенције и надлежних органа у поступку привођења осумњиченог изразивши наду да ће надлежни органи, у складу са законом, најоштрије санкционисати овакав вид кршења закона.