Вести

Проглашени најбољи у туризму за месец август

У оквиру акције „Бирамо најбољеˮ коју спроводи Туристичка организација Сокобања, додељена су признања најуспешнијима за месец август. Награђени су својим радом и ангажовањем дали посебан допринос унапређењу туристичке понуде Сокобање.
У категорији „Најбољи станодавацˮ Туристичка организација Сокобања признање је доделила апартманима „Васаˮ. За најбољи угоститељски објекат током претходног месеца проглашен је ресторан „Жупанˮ, а за најбољу туристичку агенцију Т.А. „Сокоинфоˮ. Весна Радивојевић, запослена у хотелу „Сунцеˮ прглашена је за најбољег туристичког радника. Слађан Перошевић добио је признање као најбољи гост, а за најлепше двориште у августу проглашено је двориште Биљане Ђокић.

У категорији „Удружење или појединац које дају допринос развоју туризмаˮ Туристичка организација Сокобања признање је доделила аматерском „СБ” позоришту. Ивана Милуновић – производња козметике „Клементина” проглашена је за најбољег предузетника у августу. Признање за најбоље сеоско туристичко домаћинство додељено је СТД „Радосављевићˮ Врмџа.

По пропозицијама акције, почев од маја месеца до октобра, сваке године бирају се „Најбољиˮ у девет категорија на месечном нивоу. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољиˮ на годишњем нивоу. По завршетку акције, Туристичка организација Сокобања првонаграђене води на студијско туристичко путовање.

Извор - СОКОпрес