Вести

Саопштење за јавност председника ОО СНС Сокобања

Овим путем желим да истакнем да се у пропагандном материјалу Општинског одбора Српске напредне странке Сокобања, поред осталих догађаја и достигнућа постигнутих у претходне четири године, у ком периоду је на власти Српска напредна странка, нашла и фотографија направљена за време трајања показног тренинга са децом из Сокобање, у организацији нашег прослављеног спортисте господина Владимира Грбића.
На тој фотографији налазе се деца из Сокобање која су на показном тренингу поменутог кампа, заједно са господином Грбићем.

Ова фотографија је била јавно објављена путем медија током 2018. године и као таква је највероватније нечијим превидом преузета, а што ћемо детаљније, ускоро и утврдити, те потом и известити госп.Грбић Владимира, а који нас је одмах по сазнању за објављивање исте и контактирао како бисмо у пријатељском тону овакву грешку и исправили. Није постојала намера да се предметном фотографијом злоупотреби присуство деце и прослављеног спортисте у политичке сврхе, већ убеђен сам, да се прикаже достигнуће претходног рада у области спорта.

Морам да напоменем да је господин Грбић аполитична личност, јер га лично познајем, као и чињеницу да је реномирани стручњак из области спорта, национални бренд, који је препознат и признат како у земљи, тако и у свету, а који у Сокобању доводи децу из 35 земаља, а у погледу чега имамо одличну сарадњу коју желимо да одржимо, управо из разлога бриге о правилном развоју деце.
Посебно бих желео да истакнем да је наведеном фотографијом вероватно била жеља да се прикажу искључиво достигнућа у сокобањском спорту, Сокобање као спортско-туристичке дестинације, са жељом да се и у наредном периоду настави сарадња са господином Грбићем, као особом од утицаја у српском и интернационалном спортском окружењу.

Уколико се неко из било ког разлога нашао повређеним објављивањем предметне фотографије, изражавам жаљење и верујем да је жеља била искључиво промоција одбојке као спорта, здравих стилова живота код младих, које господин Владимир Грбић пропагира и презентује на најбољи могући начин, баш у Сокобањи.

Владимир Миловановић
Председник Општинског одбора
Српске Напредне Странке
Сокобања